Jídelníček od 23. 2. do 27. 2. 2015

Pondělí
Polévka Krupicová s vejcem (1,3,9)
Oběd Bystřická směs, brambory, frutelka (1,6,9)
(vepř. plec+ hlíva+hrášek+paprika)

Úterý
Polévka Italská s těstovinovou rýží (1,9)
Oběd Hrachová kaše s cibulkou, uzené maso, chléb, kyselý okurek, čaj (1,7,9,10)

Středa
Polévka Kedlubnová s kapáním (1,3,9)
Oběd Králík na paprice, těstoviny, bylinkový čaj s medem (1,7,9,10)

Čtvrtek
Polévka Gulášová (1,9)
Oběd Treska s hořčicí a zelenou paprikou, bramborová kaše, švestkový kompot, ovocit (1,4,7,9,10)
(nový recept)

Pátek
Polévka Hovězí s bulgurem (1,9)
Oběd Vepřová pečeně, kysané zelí, houskové knedlíky, čaj s citronem (1,3,7,10,12)

SEZNAM ALERGENŮ PODLE ČÍSEL NAJDETE V SEKCI JÍDELNY

Štítky: