Jídelníček od 29. 2. do 4. 3. 2016
V TOMTO TÝDNU VYZKOUŠÍME NĚCO Z MEZINÁRODNÍ KUCHYNĚ:
Polévka Charčo (hovězí maso, rýže, mrkev,celer, rajčatový protlak, sušené švestky)
Polévka Soto Ayam (kuřecí maso, zázvor, citronová tráva, koriandr, kurkuma, rajčata, jarní cibulka, kokosové mléko, tenké rýžové nudle)
Asijská kuřecí směs (kuřecí steaky,kapie, lilek, hlíva, cuketa, řapíkatý celer)
POKRM OBSAHUJE TYTO ALERGENY:
Pondělí
Polévka Charčo (gruzínská polévka) (7, 9)
Oběd Kuřecí řízek, bramborovo-mrkvové pyré, kompot, ovocit, voda s citronem (1.1, 3, 7, 9)
Úterý BEZMASÝ OBĚD
Polévka Koprová (kulajda) (1.1, 3, 7, 9)
Oběd Domácí povidlové buchty, horká čokoláda, čaj, hruška - ZŠ (1.1, 3, 7)
Středa
Polévka Soto Ayam (indonéská polévka) (7, 9)
Oběd Zapečený platýz s bylinkami, brambory s máslem, ovocný, salát, džus (4, 7, 9)
Čtvrtek BEZLEPKOVÝ OBĚD
Polévka Bramborová s pohankou (7, 9)
Oběd Asijská kuřecí směs, jasmínová rýže, ovocit, voda s citronem (6, 9, 11)
Pátek
Polévka Mrkvová s těstovinou (1.1, 3, 9)
Oběd Hovězí líčka na kořenové zelenině, opékané brambory (1.1, 7, 9)
Sawai salát s čínským zelím, čaj s citronem (9)
SEZNAM ALERGENŮ DLE ČÍSEL NAJDETE V SEKCI JÍDELNA