Vaříme s Polanečkou
Závěrečné hodiny vaření a přípravy pokrmu si letošních žáci 9. tříd užili pod taktovkou šéfkuchaře restaurace Polanečka pana Romana Hupky. Pod jeho vedením zvládli připravit pestré a hlavně chutné tříchodové menu. Jako předkrm jedna skupina připravila Italské bruschety s kozím sýrem. Další skupinka jako hlavní chod nachystala kuřecí steak s pepřovou omáčkou a k tomu naservírovala opékané a šťouchané brambory s cibulkou. A na závěr jako třetí chod nechyběl sladký dezert v podobě lívanečků s mixovanými jahodami, šlehačkou a borůvkami
Panu Romanu Hupkovi patří velké poděkování za čas, který s našimi mladými kuchaři z devítek strávil a podělil se s nimi o své kulinářské dovednosti. A jak se to našim deváťákům podařilo, teď můžete posoudit sami, ale jíst můžete jen očima.